Velkommen til den nye, men dog samme rodebutik!

Velkommen til den nye, men dog samme rodebutik!

Jeg er tilbage.. Tilbage efter en 5 måneders pause fra hele blog verdenen. 5 måneder hvor jeg har haft travlt med studie, klumme skrivning, kærlighed og ikke mindst mangel på kærlighed. 5 måneder uden et sted at smide alt mit tankeskrald!? Det var jo bare synd for mine medmennesker, som tålmodigt har måtte lægge øre til.. Så nu er jeg tilbage! Tilbage med en fornyet energi.

Nogen af jer kender mig måske som “Tanketorsken”, som er bloggen jeg drev frem til september 2012. Men til dem af Jer der sidder og tænker “Tanketorsken hvad for en?!” kan jeg så sige.. Hej.. Jeg hedder Mette og jeg er 26 somre gammel. Jeg er en skrub forvirret aalborgenser, der glemmer sine aftaler, smider sine ting væk i byen, kommer for sent op, glemmer madpakken og sender de forkerte sms’er til de forkerte mennesker.

Jeg blogger om mig.. Mig, mig, mig, mig… Deraf navnet; “Ego crap”.. Jeg blogger om mit til tider kiksede og lettere distræte liv, og alle de episoder som opstår som følge deraf.

Så nok er der et nyt navn, ny header og nyt profilbillede – men jeg stadig lige så skrub forvirret, stadig pædagogstuderende, har stadig storhedsvanvid, stadig et absurd forhold til mælk og stadig et konstant selvdestruktivt kærlighedsliv…

Så velkommen til den nye rodebutik.. Velkommen til Ego Crap…

– Mette

3

 • Fedt du er tilbage!

  Men øv for en masse reklamer på din blog! 🙁 Det er lidt distraherende 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • egocrap1360243251492

   Hej Nanna 🙂

   Tak for det.. Det er dejligt at være tilbage..
   Men ja – det er godt nok skræmmende mange reklamer der er :/ Det er ikke noget jeg selv har bedt om – og må indrømme, at det er sådan noget der gør at jeg overvejer om det er her min blog skal være.. Men nu får jeg den lige op at køre – og så tager vi den derfra 🙂

   – Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert at have dig tilbage! Du har været savnet! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til den nye, men dog samme rodebutik!